Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert nieuwjaarsduik voor aankomende bagelbazen

Een handdoek heb je niet nodig, zin om mooie plannen te maken wel. Ook hoef je er niet voor naar een winderig strand. De nieuwjaarsduik van Bagels & Beans vindt namelijk plaats in Amsterdam en wel op zaterdagochtend 27 januari. Iedereen die droomt van een eigen Bagels & Beans is welkom om een frisse duik te nemen in de wereld van bagels, koffie en geluk.

Steeds meer plekken in Nederland krijgen hun eigen Bagels & Beans en daarvoor is de grootste espressobarformule van het land op zoek naar franchiseondernemers. Of zoals ze die bij Bagels & Beans noemen: bagelbazen. Als bagelbaas ben je zelfstandig ondernemer en run je je eigen vestiging. Horecaervaring is een pré maar niet vereist, want aankomende bagelbazen leren alles wat ze moeten weten tijdens een uitgebreid inwerktraject.

Duik in de wereld van Bagels & Beans

Wie staat te popelen om in 2024 een nieuw en spa nnend avontuur te beginnen, doet er goed aan zich aan te melden voor de vrijblijvende informatiebijeenkomst. Deelnemers nemen een duik in de wereld van Bagels & Beans en krijgen alles te horen over het franchiseondernemerschap. Denk aan de administratieve en financiële aspecten van je eigen zaak, het leidinggeven aan een jong team van bagelaars en barista’s en het selectietraject dat een franchisenemer doorloopt. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen aan een echte bagelbaas. Deze doorgewinterde bagelbaas vertelt je alles over het ondernemen bij Bagels & Beans, wat je kunt verwachten en de eigen ervaringen. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar het runnen van een eigen Bagels & Beans.

12 nieuwe bagelbazen in 2023

Vorig jaar zijn er niet minder dan twaalf nieuwe bagelbazen gestart. Zo nam Kelly de Bagels & Beans in Zoetermeer over waar ze elf jaar eerder begon met een bijbaantje. Ook Molly en Inte namen de vestigingen over waar ze al jaren werkten, respectievelijk in Amsterdam en Delft. Naast doorgroeiers mocht het bageluniversum ook nieuwe bewoners verwelkomen. Zoals Mandy, die eind 2022 aanwezig was bij een franchisebijeenkomst en in augustus een Utrechtse vestiging overnam.

Bagelbaas kun je overigens ook met z’n tweeën zijn: Rick en Ilse werden de nieuwe eigenaren van Bagels & Beans Arnhemsestraat in Amersfoort. Ook de drie nieuwe vestigingen die in 2023 zijn geopend hebben duo-bagelbazen. Hermon en Jessika werden samen bagelbaas in Purmerend, Miriam en Babette in Diemen, en Alex en Alice in Capelle aan den IJssel. In 2024 zijn er wederom volop bagelkansen voor nieuwe vestigingen of de overname van bestaande. Welke? Deelnemers aan de franchisebijeenkomst horen het als eerste.

Bagels & Beans Nieuwjaarsduik

Wanneer: zaterdag 27 januari 2024 van 10.01 tot 11.31 uur
Inloop: vanaf 9.28 uur
Waar: Amsterdam

Meld hier aan!

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×