Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert online franchise ontbijt voor potentiële bagelbazen

Nog meer dan anders ervaren franchiseondernemers bij Bagels & Beans momenteel de kracht van het collectief: ze staan er niet alleen voor in deze uitdagende tijd. Speciaal voor iedereen die benieuwd is naar het leven als bagelbaas en de kansen voor het nieuwe jaar, organiseert Bagels & Beans een webinar op zaterdag 12 december om 11.01 uur.

Tijdens het webinar komen de ins en outs van het franchiseondernemerschap uitgebreid aan bod. Van het vinden van een geschikte locatie tot het leidinggeven aan bagelaars en barista’s, en van administratieve en financiële zaken tot de 6-weekse bagelstage. Dat is een intensieve training die je in korte tijd klaarstoomt om de deuren van je eigen Bagels & Beans vestiging te openen, ook als je noggeen horecaervaring hebt. Natuurlijk krijgen de deelnemers alle gelegenheid om tijdens het webinar vragen te stellen.

Samen sterk

Ook de voordelen van een hard franchise-samenwerking zullen tijdens de ontbijtsessie voorbijkomen. Koen en Yanouk, de bagelbazen van Bagels & Beans Bergen op Zoom, zijn daar heel expliciet over: ‘’Het is nu best wel even lastig en uitdagend, maar gelukkig hoeven we het niet alleen te doen. Er staat een hele organisatie achter ons die zich met man en macht inzet om de franchisenemers zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren. Denk aan aangepaste menukaarten, het opzetten van een online bestelsite met betaalfunctie en hulp bij het uitzoeken van alle verschillende steunmaatregelen. Met de razendsnelle ontwikkelingen en voortdurend veranderende maatregelen van de laatste tijd scheelt dat enorm. We hadden het in ons eentje niet zo snel kunnen bedenken en uitwerken.’’

Goedemorgen Ontbijt

Bij een ontbijtsessie hoort natuurlijk een ontbijt. Daarom ontvangt iedereen die zich aanmeldt voor het webinar op 12 december een speciale code voor een scherp geprijsd Goedemorgen Ontbijt. Het Goedemorgen Ontbijt is vooraf te bestellen via bestel.bagelsbeans.nl en op te halen bij een Bagels & Beans vestiging naar keuze.

Aanmelden

Benieuwd naar het bagelbaasschap? Meld je aan voor de ontbijtsessie op zaterdag 12 december om 11:01 uur.

×