Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert twee evenementen voor bagelbazen in spe

Welke stappen doorloop je voordat je een eigen Bagels & Beans vestiging opent? En wat komt er daarna allemaal bij kijken? Om deze prangende vragen te beantwoorden, organiseren de bagelbengels van Bagels & Beans binnenkort twee evenementen: een webinar en een informatieavond. Voor iedereen die misschien (of zeker weten) een eigen Bagels & Beans wil runnen.

Ambitieuze bagelbaas in spe?

Settel jezelf op de bank, klap je laptop open en log in voor het webinar op woensdag 18 september om 20.31 uur. Je kunt ook kiezen voor de informatieavond op dinsdag 15 oktober om 19.01 uur bij Bagels & Beans Nieuwe Brink in Bussum. Hier vertelt Hanneke van de Laarschot wat het ondernemerschap inhoudt.

Uit eerste hand

Tijdens het webinar en de informatieavond vertellen echte bagelbazen over hun ervaringen. Van het eerste contact met Bagels & Beans tot de opening, het aannemen en managen van personeel, inkoop, administratie, financiën enzovoort. Zo krijg je uit eerste hand een goed beeld van wat het nu inhoudt om franchisenemer te zijn en je eigen Bagels & Beans te runnen. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Geen horecaervaring

Je hebt geen horecaervaring nodig om franchisenemer te worden. Het belangrijkste is dat je persoonlijkheid goed aansluit bij Bagels & Beans. Een intensieve stage zorgt er vervolgens voor dat je de horecahandigheidjes in de vingers hebt voordat jouw vestiging open gaat.

Bagelbazen gezocht

Er is vraag naar enthousiaste bagelbazen in Rotterdam, Amsterdam, Purmerend, regio Zutphen/Apeldoorn, regio Woerden/Leiden/Gouda en regio Zuid-Limburg.

×