Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans Purmerend breidt uit met nieuwe terras

De nieuwste vestiging van Bagels & Beans breidt vanaf zaterdag 22 juli met maar liefst 80 m² uit om fladderende passanten en vaste bagelfans te ontvangen. Met de oplevering van het Eat&Meet plein binnen winkelcentrum ’t Eggert, kan de vestiging optimaal gebruik maken van het spiksplinternieuwe terras en nog meer rust & geluk bieden in Purmerend.

Een warm nest

Vanaf maandag 26 juni zijn Hermon & Jessika al als bagelbazen in Purmerend van start gegaan. Nu breiden zij verder uit met het compleet nieuw binnenterras.Hermon: ‘Tijd vliegt voorbij als ik terugdenk aan de eerste dag. We zijn enorm warm onthaald door de bewoners van Purmerend en het is geweldig om te zien hoe we de eerste vaste gasten hebben kunnen ontvangen’. Met het in gebruik nemen van het nieuwe terras is er nog meer ruimte om bagelfa ns te ontvangen. Naast het warme nest in het winkelcentrum bieden ze ook geluksmomenten aan huis. Met hun eigen elektrische fietsen bereiken ze via de Bagels & Beans bestelsite en Thuisbezorgd alle huismussen van Purmerend.

Binnen met een buitengevoel

Het binnenterras van de vestiging is geplaatst op een luxe houten vlonder. De natuurlijke materialen, de frisse planten en de kenmerkende kleuren, zorgen voor een échte Bagels & Beans sfeer. Waardoor iedere gast een gevoel van rust en natuur ervaart. Een binnenplek met een buitengevoel waar altijd van genoten kan worden. Niet verkeerd met de altijd onvoorspelbare Nederlandse zomers.

Een plekje voor iedereen

Hermon & Jessika nodigen alle gasten uit een fijne flek te zoeken bij hun vestiging. Iedereen is welkom! Met de uitbreiding van het terras kunnen zij nog beter heel Purmerend voorzien in Bagels, koffie & heel veel geluk.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×