Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten

Bagels & Beans en Jumbo Supermarkten zijn een samenwerking gestart. Vanaf deze week zijn de biologische sesam- en volkoren bagels van Bagels & Beans exclusief verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle bagelliefhebbers de bagels zelf thuis kunnen afbakken en beleggen.

Dit is de eerste keer dat Bagels & Beans een van haar producten buiten de eigen horeca aanbiedt. “Bij Bagels & Beans zijn we continu aan het kijken naar marktverbreding en passende partnerships’’, licht oprichter Ronald Bakker toe. ”Jumbo heeft als missie om lekker en gezond eten voor iedereen bereikbaar te maken. Dit sluit naadloos aan op waar Bagels & Beans voor staat. We zijn dan ook super trots dat onze bagels vanaf nu bij het merendeel van de ruim 680 vestigingen van Jumbo verkrijgbaar zijn.” Klanten van Jumbo kunnen kiezen voor biologische sesam- of volkoren bagels die alleen nog thuis in de oven afgebakken hoeven te worden. De bagels zijn te vinden op de bakkerij-afdeling en makkelijk herkenbaar aan de unieke Bagels & Beans verpakking.

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels en koffie. In 2002 startte de formule met franchisen en sindsdien is het aantal franchise vestigingen aanzienlijk gestegen. Bagels & Beans wil naast de 80 vestigingen nog meer vestigingen openen in Nederland.

[box]Ondernemer worden bij Bagels & Beans? Klik dan hier.[/box]
×