Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans werft franchisenemers tijdens terrasontbijt

Bagels en beans terrasontbijt

Uit recent onderzoek blijkt dat men in de lente gemakkelijker beslissingen maakt. Naar verwachting heeft de komst van de lente dit jaar een nog grotere invloed. Het langdurig thuiszitten tijdens de coronapandemie is hiervan de oorzaak. Bagels & Beans benut deze kans door op zaterdagochtend 23 april een terrasontbijt te organiseren voor een ieder die ooit heeft gedroomd van een eigen koffie- of lunchzaak. Gedurende deze bijeenkomst leren geïnteresseerden alle ins en outs over het runnen van een eigen Bagels & Beans vestiging.

Omdat het thuiswerk advies na twee jaar is komen te vervalen komen mensen meer buiten, waardoor we meer vitamine D aanmaken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dit verschillende positieve effecten heeft op de mens. Zo zijn we productiever en hebben we een hogere concentratie. Daarnaast heeft het meer buiten zijn een positief effect op het vermogen om keuzes te maken.

Ondernemen in de buitenlucht

Regelmatig buiten zijn heeft een grote invloed op ons immuunsysteem. Mensen die geregeld wat uren in de buitenlucht doorbrengen, zijn minder vatbaar voor griep en verkoudheid. Het is dan ook te verklaren waarom veel mensen zich in het voorjaar fitter en actiever voelen. Door elke dag een aantal minuten in het zonlicht door te brengen, kunnen deze effecten voelbaar zijn. “Helemaal niet gek dus, die dromen van je eigen koffie- en lunchzaak waar je veel buiten bent,” vertelt Lizan van der Pol, mede-eigenaar van Bagels & Beans. Volgens Lizan past een terrasontbijt goed binnen dit plaatje. “Met een terras als werkplek is de kans groot dat je werkgeluk toeneemt.”

Oriënteren in de zon

Tijdens het terrasontbijt maakt Bagels & Beans gebruik van de werking van de voorjaarszon. “We horen vaak dat mensen door het thuiswerken zijn gaan nadenken over wat ze écht willen,” vertelt Lizan. “We hopen dat de lentekriebels ze net dat zetje geeft om die ambities waar te maken. ”Tijdens deze gelegenheid zullen Lizan en businessdeveloper Jojan Verhorst alles bespreken wat te maken heeft met ondernemen bij Bagels & Beans, zoals hoe het openen van een vestiging in zijn werk gaat en welke begeleiding een franchisenemer krijgt vanuit Bagels & Beans. “Het is een vrijblijvende oriëntatie,” legt Lizan uit. “Ook als je nog twijfelt of geen horecaervaring hebt, ben je van harte welkom. Je krijgt een kijkje in de bagelkeuken en kickstart tegelijkertijd je zaterdagochtend met een powerontbijt.”

Deelnemen

Ben jij enthousiast geworden over het terrasontbijt op zaterdag 23 april? Meld je dan aan via www.bagelpower.nl/aanmelden. De bijeenkomst in de buitenlucht start om 9.29 en zal tot 11.32 duren. De locatie wordt na aanmelding bekend gemaakt maar één ding is zeker: het ontbijt vindt plaats op een terras van Bagels & Beans.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×