Bagels & Beans wint GfK Out of Home award: Coffee & Lunch

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Bagels & Beans viel onlangs in de prijzen bij de GfK Formule Rapport Out of Home binnen de categorie Coffee & Lunch. Het is voor de lunchformule alweer de derde keer dat ze de prijs in ontvangst mogen nemen.

De award werd uitgereikt aan franchisegevers Ronald Bakker en Ninande Thio. Ninande: ‘Deze award betekent erkenning voor onze inspanningen en die van onze medewerkers. Dat is heel waardevol, het gevoel dat je inzet wordt gewaardeerd. Bagels & Beans won al eerder in 2013 en 2015 de award in de categorie Shopperhoreca.

Het GfK Formule Rapport Out of Home 2017 is een grootschalig consumentenonderzoek op basis van het zogeheten 7G-model: gemak, gastvrij, goedkoop, genieten, gezond, goed geweten en goed verhaal. Naast het behalen van deze prijs heeft Bagels en Beans nog grote plannen voor de toekomst. “De komende jaren willen we daarom flink uitbreiden, ook over de grens. We onderzoeken momenteel de mogelijkheden met partners in verschillende Europese landen, onder meer in België, Frankrijk en Duitsland”, aldus Ronald.

Uw eigen Bagels & Beans openen? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website