Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans ziet groeikansen voor nieuwe franchisenemers

Bagels & Beans ziet volop groeikansen en zoekt voor verschillende locaties naar nieuwe franchisenemers. Hoe vindt de formule die enthousiaste nieuwe bagelbazen die passen bij het concept en de sprong samen willen wagen? Bagels & Beans kiest voor een verrassende gespreksopener en persoonlijk contact.
Franchise webinar op 11 oktober

Op maandag 11 oktober 2021 a.s. om 20.01 uur geven mede-eigenaar Lizan van der Pol en Cathy Kroone, verantwoordelijk voor expansie, een gratis franchise webinar over het ondernemerschap bij de formule. Cathy: ”Iedereen die nieuwsgierig is naar het leven als bagelbaas kan zich hiervoor aanmelden. Je kunt immers pas bedenken of het runnen van een eigen vestiging bij je past, als je er meer over weet”. Deelnemers ontvangen informatie uit de eerste hand over hoe het gaat bij de 79 bestaande vestigingen, welke groeikansen Bagels & Beans ziet en hoe je dagen er als bagelbaas uitzien. Uiteraard met de ruimte om vragen te stellen.

Bagels & Beans Bingokaart: Een ludieke gespreksopener 

Dat Bagels & Beans graag op een AntiKudde manier kennismaakt met iedereen die nieuwsgierig is naar het ondernemerschap, lieten zij eerder al zien met de Bagels & Beans Biketour waarbij op de fiets kennis werd gemaakt met elkaar en de formule. Na 3 succesvolle edities en met de herfst voor de deur, introduceren ze een nieuwe ludieke gespreksopener: de Bagels & Beans Bingokaart.

Cathy legt uit: ”We gaan geen echte bingo draaien, maar willen mensen met de kaart vooral aan het denken zetten en uitnodigen om contact met ons op te nemen. Op de bingokaart staan kenmerken en omschrijvingen die passen bij een toekomstig Bagels & Beans franchisenemer. Kun je veel afvinken? Dan heb je het misschien wel in je om je eigen vestiging te runnen. Iedereen die het daar eens over wil hebben, nodigen we uit voor een kop koffie of voor ons webinar. Vrijblijvend natuurlijk.”

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

[box]Klik hier om aan te melden voor het webinar op maandag 11 oktober om 20.01 uur[/box]
×