Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans ziet groeimogelijkheden na opening horeca

Bagels & Beans kijkt met een positieve blik vooruit naar de tweede helft van 2021. Dat betekent ook dat er nieuwe franchisenemers gezocht worden om de formule te laten groeien zodra de horeca weer open kan. Speciaal voor iedereen die benieuwd is wat het inhoudt om je eigen Bagels & Beans te runnen, organiseert de formule een webinar op donderdagavond 29 april.

Wat heeft de horecasluiting betekent voor Bagels & Beans? En waarom is een zoektocht naar nieuwe franchisenemers in deze tijd helemaal niet zo gek? Op 29 april vertellen Lizan van de Pol en Cathy Kroone over het toekomstbeeld in een gratis webinar aan potentiële franchiseondernemers.

Ondernemen bij Bagels & Beans wat voor jou?

Heb jij het in je om je eigen Bagels & Beans vestiging te leiden? En welke stappen moet je nemen om zo ver te komen? Het webinar behandelt deze vragen en de ins en outs van ondernemen bij Bagels & Beans. Er wordt gezocht naar een echte ondernemer die gastvrijheid voorop zet en affiniteit heeft met de formule. Ondernemers die met passie en liefde het gezicht van hun vestiging willen zijn. Als jou hart hier sneller van gaat kloppen, heb je het misschien wel in je om aan het roer te staan van je eigen vestiging.

De formule helpt bij het vinden van een geschikte locatie, het leiding geven aan personeel en de administratieve en financiële zaken. Het 6-weekse opleidingstraject voor nieuwe franchisenemers hoort ook bij de ondersteunende rol van de formule. Dit traject bestaat uit een intensieve training die je in korte tijd klaar maakt voor de opening van je eigen vestiging, zelfs als je geen horeca ervaring hebt. Tijdens het webinar is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

In gesprek? Juist nu

Het contact met Bagels & Beans over de mogelijkheden is altijd vrijblijvend. Tussen de eerste kennismaking en het doorhakken van de knoop zitten maanden vol oriëntatie, kennismakingen, uitwisselen van informatie en ideeën, selecties en zelfonderzoek. De tijd waarin er nu niet veel mogelijk lijkt, biedt juist tijd om te oriënteren.

Het aantal Bagels & Beans franchise vestigingen is de afgelopen jaren gegroeid. Maar er zijn nog steeds plaatsen in Nederland waar de formule mogelijkheden ziet om uit te breiden. Ook worden er soms bestaande vestiging ter overname aangeboden. Ontdek tijdens het webinar welke kansen Bagels & Beans nu of later ziet. En of dit jouw volgende stap kan zijn.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden naar het bagelbaasschap? Meld je aan voor het webinar op donderdag 29 april om 20.01 uur via bagelpower.nl/aanmelden

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bagels & Beans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×