Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bailine franchise Lanceert App “Ontdek je stofwisseling”

Bailine heeft recent de baanbrekende app “Ontdek je stofwisseling” gelanceerd. Met deze nieuwe app versterkt Bailine zijn positie op het gebied van figuur- en gezondheidsverbetering door slimme digitale ondersteuning toe te voegen aan hun bewezen methodes.

Inzicht in je stofwisseling

De app “Ontdek je stofwisseling” is ontworpen met de nieuwste technieken voor een optimale gebruikservaring. “Met ruim 40 vragen bepalen we het type stofwisseling van onze klanten, waardoor we gericht voedingsadvies kunnen geven,” legt een woordvoerder van Bailine uit. Dit gerichte advies wordt vervolgens per e-mail naar de klanten verstuurd, voorzien van uitgebreide informatie over hun voedingspatroon en de ingrediënten die ze zouden moeten gebruiken.

Een belangrijk onderdeel van de Bailine-methode is personal coaching. Nadat de app is ingevuld, wordt er een eBiody©-lichaamsscan gemaakt om het energieverbruik te meten. Deze gegevens worden gebruikt voor verdere behandeling en adviezen over voeding en leefstijl. Tijdens de onderzoeksfase verzamelt Bailine uitgebreide informatie en legt deze vast in een digitaal klantdossier, wat de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Met een groot aantal behandelingen per dag en klanten die twee keer per week langskomen, is het essentieel om de voortgang van elke klant te kunnen volgen. “Daarom zijn we dit jaar begonnen met de ontwikkeling van een klantvolgsysteem ter ondersteuning van onze coaches op de werkvloer,” aldus Bailine. De nieuwe app is volledig geïntegreerd in dit volgsysteem, en de uitkomsten worden direct actief gebruikt om de behandeling van elke klant te optimaliseren.

Bailine Franchise: Een kans voor ambitieuze ondernemers

Bailine biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor ondernemers die willen investeren in een franchise. Bailine is een bewezen en succesvolle formule die zich richt op figuurverbetering en gezondheidscoaching, ondersteund door geavanceerde technologieën zoals EMS (Elektrische Spierstimulatie) en de nieuwe stofwisseling-app.

Een Bailine-franchise biedt tal van voordelen voor ambitieuze ondernemers. De combinatie van een sterke merknaam, innovatieve methodes en uitgebreide ondersteuning zorgt ervoor dat franchisenemers kunnen profiteren van een solide basis en een groeiende markt. Bailine biedt een uitgebreid trainingsprogramma en continue begeleiding om ervoor te zorgen dat elke franchisee succesvol kan zijn.

“Bailine biedt een unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Onze franchisenemers krijgen toegang tot onze geavanceerde technologieën, waaronder de nieuwe app, en kunnen rekenen op voortdurende ondersteuning en marketinginspanningen.”

Succesvol ondernemen met Bailine

De nieuwe app “Ontdek je stofwisseling” is volledig geïntegreerd in het klantvolgsysteem en speelt een cruciale rol in het succes van de Bailine-franchises. Met deze tool kunnen franchisenemers de voortgang van hun klanten nauwlettend volgen en hun behandelingen optimaliseren, wat resulteert in hogere klanttevredenheid en betere resultaten.

“Bailine streeft ernaar om onze franchisenemers te voorzien van alle benodigde middelen om succesvol te zijn. Met de lancering van onze nieuwe app en onze voortdurende investeringen in digitale innovaties, blijven we de lat hoger leggen en onze positie in de markt versterken.”

Meer weten over franchisen bij Bailine? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Bailine

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bailine

×