Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bailine organiseert bijeenkomst voor potentiële franchisenemers

02 januari 2020
Heb je altijd al gedroomd van een eigen onderneming? Heb je affiniteit met een gezonde levensstijl en help je graag mensen? Dan is een eigen Bailine figuurstudio wellicht wat voor jou! Op donderdag 16 januari wordt van 17.00 – 19.00 een Bailine Discovery Day georganiseerd bij de vestiging in Papendrecht. Deze informatiebijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten over de Bailine formule.

Tijdens deze bijeenkomst wordt direct de diepte ingegaan. Daarbij wordt antwoord gegeven op vragen als: Hoe zit de formule in elkaar? Wat komt er allemaal kijken bij het openen van een eigen studio? Hoe is het om franchisenemer te zijn? Uiteraard is er ook volop ruimte om voor vragen van aanwezigen.

Kenmerken Bailine franchisenemer

Als Bailine® franchiser beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je bent ondernemend, steekt graag je handen uit de mouwen.
  • Je helpt graag andere mensen en bent oprecht geïnteresseerd.
  • Je wilt je persoonlijk (blijven) ontwikkelen.
  • Je hebt sterke communicatieve eigenschappen.
  • Je hebt interesse in lichamelijke ontwikkeling, voeding en beweging.
  • Je hebt een praktijk- en resultaatgerichte instelling.
  • Je bent gemotiveerd om samen te werken.
  • Je bent in bezit van het diploma gewichtsconsulente of bereid om dit te behalen.

Nascholing in de eigen studio

Een Bailine® therapeute kent uiteraard alle facetten van de methode, de simulator en het computerprogramma. De training vindt plaats in een bestaande studio, daarna volgt een gedeelte zelfstudie, je loopt stage voor routine opbouw en uiteindelijk volgt de nascholing in de eigen studio.

De franchiseformule

Bailine® is een franchiseformule waarbij de franchisenemer zelf invloed kan uitoefenen op het operationeel functioneren van de studio. Bailine® Nederland fungeert als supportorgaan en helpt daar waar nodig. Denk hierbij aan software updates, onderhoud van de simulatoren, levering van materiaal, aanleveren van standaardadvertenties, folders en andere reclame-uitingen.

Over Bailine

Bailine® is van origine een Noorse organisatie die vrouwen en mannen helpt met figuurvorming, voedingsadviezen, mentale coaching en pijnbestrijding. Je kunt bij Bailine ook terecht voor een natuurlijke facelift van het gezicht. Bailine® streeft naar een gezondere levensstijl met meer zelfvertrouwen. Het Bailine concept is gebaseerd op de 5 bovenstaande dimensies, waarbij het gebruik van spiersimulatoren de basis is. Bailine bestaat al meer dan 50 jaar en is opgericht door wetenschapper Kurt Bai.

×