Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart opent tweede vestiging in Haaksbergen

Op zondag 21 november jl. is in Haaksbergen aan de Markt 22 de nieuwe Bakker Bart vestiging geopend. Franchisenemers Dennis en Jorieke Klein Poelhuis openden zijn tweede vestiging in Haaksbergen waarbij zij zich gaan richten op de horecafunctie.  

De vestiging aan De Markt in Haaksbergen heeft de nieuwe Bakker Bart uitstraling gekregen. De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen, zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels. De coproductie tussen franchisegever Bart’s Retail B.V. en de visie en inbreng van de franchisenemers Jorieke en Dennis Klein Poelhuis heeft geleid tot een zeer mooi resultaat. Speciaal voor de vestiging in Haaksbergen is er nieuw assortiment ontwikkeld dat aansluit bij de horecafunctie van deze vestiging. Nieuw in het assortiment zijn koffie van barista-kwaliteit, verse kruidenthee en warme lunchproducten die vers worden bereid op een bakplaat.

Jorieke en Dennis Klein Poelhuis zijn al geruime tijd franchisenemers van Bakker Bart in Haaksbergen, tevens zijn ze actief op de bezorgmarkt in Haaksbergen. De winkel aan de Spoorstraat blijft daarom gewoon open en zal zich meer gaan richten op de bezorgmarkt en producten voor thuis. Met de vernieuwde Bakker Bart aan de Markt zetten Jorieke en Dennis een mooie volgende stap met zijn succesvolle onderneming.

Over Bakker Bart  

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht en onderdeel van Vital Food Group B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 150 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bakker Bart![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×