Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart: franchise informatieavond op 5 september in Ede

Stel je voor: een eigen lunchroom met allerlei heerlijke bakkerslekkernijen in de vitrine, de geur van versgebakken brood, een terras vol gasten die genieten van een uitgebreid ontbijt, een team dat zowel in de winkel als online de klanten in de regio bedient. Droom je hiervan? Zoek je een eigen onderneming waar je gemakkelijk kunt instappen? Dan is dit je kans!

Met een rijke geschiedenis sinds 1977 heeft Bakker Bart zich ontwikkeld tot een bloeiend netwerk van ruim 140 vestigingen. Maar daar houdt het niet op! Bakker Bart zoekt enthousiaste ondernemers die een eigen lunchroom willen openen of overnemen. Zet daarom 5 september in je agenda, want op die avond organiseert Bakker Bart een speciale informatieavond bij Bakker Bart Ede Centrum. Deze avond biedt jou als (toekomstige) ondernemer een kijkje in de franchisewereld van Bakker Bart. Ronald van Kolthoorn, de ondernemer van deze vestiging, zal vertellen over zijn ervaring. Ronald laat met trots zijn winkel zien en zal alle vragen beantwoorden. Hier ontdek je of dit de ondernemingskans is voor jou.

Rob Nibbeling, Adviseur Werving & Selectie bij Bakker Bart, licht toe: “De informatieavond markeert het begin van een avontuur voor beide partijen. Waar het om gaat is dat wij iemand vinden waarmee het klikt. Het team van Bakker Bart ondersteunt de ondernemer natuurlijk bij elke stap, en samen met sterke franchisenemers geloven wij in een succesvolle toekomst, samen met ondernemers die echte passie hebben voor gastvrijheid.

Dus, als jij die gedreven ondernemer bent die wil instappen in een bewezen succesvol concept, meld je dan eenvoudig hier aan.

Vragen kunnen vooraf worden gesteld aan Rob Nibbeling via e-mail r.nibbeling@bakkerbart.nl of telefonisch via 06 262 552 93.

Datum, tijd & locatie

Datum: Dinsdag 5 september
Tijd: 19:30-21:00 uur

Locatie
Bakker Bart Ede Centrum
Grotestraat 73
6711 AJ Ede

×