Bakker Bart franchiser start snackbarformule

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

René Schuurmans, franchiser van de Bakker Bart in Zevenaar, start later dit jaar met de nieuwe snackbarformule SamSam. Schuurmans wil het niet bij één snackbar laten. De iniatiefnemer is van plan om een hele keten van snackbars in de Achterhoek en Liemers op te richten.

Schuurmans laat aan regionaal dagblad De Gelderlander weten waar de naam vandaan komt: “De naam komt van mijn dochter. Ze heet Sam. Daarnaast wil ik met de naam uitdrukken dat we het samen met de klanten doen.”

Half oktober gaat de eerste zaak open in de voormalige winkel van KPN aan de Hamburgerstraat in Doetinchem. De volgende vestiging komt in Winterswijk. “Zo gauw ik een geschikt pand heb gevonden, gaan we daar aan de slag. Dan wil ik naar Zutphen en Zevenaar. Alle grote plaatsen in de regio. Ik denk aan vijf of zes zaken. In zes à zeven jaar moeten die allemaal open zijn”, aldus Schuurmans.

De Bakker Bart franchiser gaat in de nieuwe formule samenwerken met zijn zus Yvonne Schuurmans. “Zij zal veel in de cafetaria’s te zien zijn. Ik leid de boel zakelijk vanuit Zevenaar.” Schuurmans houdt de Bakker Bart in Zevenaar aan.

 

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website