Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart heropent de vestiging aan de Lijnbaan in Rotterdam

Bakker Bart heropent vandaag 26 oktober zijn winkel aan de Lijnbaan 67 in Rotterdam. Met deze volledig vernieuwde en ook verruimde winkel, krijgen Patricia en Henjo Hielkema een winkel met daarin veel nieuwe elementen.

De vestiging in het centrum van Rotterdam heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. De allerlaatste inzichten en vernieuwingen zijn toegepast, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie.

Patricia en Henjo Hielkema zijn al enige tijd de franchisenemers van de Bakker Bart aan de Lijnbaan in Rotterdam, tevens zijn ze zeer actief op de bezorgmarkt in Rotterdam. Met de vernieuwde Bakker Bart aan de Lijnbaan zetten Patricia en Henjo weer een volgende stap met hun bedrijf.

Over Bakker Bart

Bakker Bart is een ondernemende formule met hart voor brood. Al meer dan 40 jaar. De oer-Hollandse formule is een begrip in Nederland en bestaat inmiddels uit 165 winkels, verspreid door het land. Bakker Bart bedient ruim 12,5 miljoen tevreden gasten per jaar met producten uit eigen bakkerij. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bakker Bart![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×