Bakker Bart heropent de vestiging in Eindhoven

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De franchiseformule Bakker Bart heeft op 13 oktober jl. zijn winkel aan de Demer 21 in Eindhoven heropend. Met deze volledig vernieuwde en ook verruimde winkel, krijgt de ondernemersfamilie Ketelaars een winkel met daarin veel nieuwe elementen.

De vestiging in het centrum van Eindhoven is fors verruimd en heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. De allerlaatste inzichten en vernieuwingen zijn toegepast, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie.

Familie Ketelaars

De ondernemersfamilie Ketelaars is al enige tijd franchisenemer van de Bakker Bart aan de Demer in Eindhoven, tevens is de familie actief op de bezorgmarkt in Eindhoven en sinds ongeveer een jaar ook franchisenemer van de Bakker Bart in winkelcentrum Woensel. Waar oorspronkelijk vader Marc en moeder Anita de meest actieve rol speelden binnen het bedrijf, heeft inmiddels zoon Christian deze taak overgenomen. Met de vernieuwde Bakker Bart zet de familie weer een volgende stap met hun familiebedrijf.

Over Bakker Bart

Bakker Bart is een ondernemende formule met hart voor brood. Al meer dan 40 jaar. De oer-Hollandse formule is een begrip in Nederland en bestaat inmiddels uit 165 winkels, verspreid door het land. Wij bedienen ruim 12,5 miljoen tevreden gasten per jaar met producten uit eigen bakkerij.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.