Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart heropent in de Hinthamerstraat

Vanaf donderdag 12 oktober kleurt de Hinthamerstraat in Den Bosch opnieuw roze. Na ruim een half jaar het pand te hebben verbouwd, opent Bakker Bart weer haar deuren in het centrum. In een nieuw roze jasje! Met een groots feest (en bijbehorende acties) heeft Bakker Bart haar opening samen met de Bosschenaren gevierd en gaat hiermee nog door tot en met zondag 15 oktober. Bakker Bart pakt uit.

De eerste 200 belegde mini Bartjes® gratis

Feestvieren op een lege maag kan niet! Op de eerste vier openingsdagen (donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober) kunnen de eerste 200 gasten een gratis belegd mini Bartje® bestellen aan de kassa. Daarnaast ontvangen alle gasten tijdens deze vier dagen bij aankoop een coupon, waarbij ze bij een volgend bezoek 50% korting krijgen op een belegd Bartje®. Naast de smakelijke openingsacties, hebben de gasten kunnen genieten van verschillende unieke acts tijdens lunchtijd op de eerste openingsdag. Het was een dag vol Brabantse gezelligheid aan de Hinthamerstraat 18. Bakker Bart heeft Den Bosch op stelten gezet!

Oud pand, nieuw concept

Hinthamerstraat 18 is een historisch pand, waarbij de oudste onderdelen zelfs uit de Middeleeuwen dateren. Het pand is door Penta Capital nu in volle glorie hersteld, waarbij de voorgevel met haar gedecoreerde gietijzeren kolommen het meest opvallen. Een mooi contrast met de binnenkant, waar vernieuwing en digitalisering schitteren. Zo kun je eenvoudig bestellen via de bestelzuilen in een nieuwe, frisse omgeving. Bakker Bart behoudt een
prominente plek in de binnenstad van Den Bosch, waar je voor verschillende gelegenheden terecht kan. Het is de lokale bakker, een lekkere afhaallocatie en een gezellige lunchroom met 20 zitplekken in één.

Bakker Bart Den Bosch is de winkel voor de toekomst, waar beleving en gemak voorop staat. Kom het vanaf 12 oktober zelf proeven en ervaren!

Over Bakker Bart

Bart’s Retail B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 140 winkels, die verspreid zijn over het hele land.

Vital Food Group B.V. is de moederorganisatie van Bart’s Retail B.V. (Bakker Bart) maar ook van Bakerstreet Services B.V. en Bagels & Beans B.V. en is gevestigd in Utrecht. Vital Food Group vormt een unieke omnichannel foodservice platform, dat in de groeiende en sterk veranderde foodservicemarkt aan de huidige en de toekomstige partners nog meer toegevoegde waarde zal bieden. Vital Food Group omvat een consumentenomzet van meer
dan 200 mio euro en 500 locaties in 4 landen.

Bakerstreet heeft zich vanaf 1998 ontwikkeld van een franchise-lunchconcept tot een zelfstandige multi-brand operator. Zij ontwikkelt en faciliteert verschillende formules in de wereld van foodservice, o.a. alle restaurants van de Shell tankstations met de formules van Shell Café, Deli2Go en Deli by Shell) in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Bagels & Beans is een eigentijds en onderscheidend bagel- en espressobarconcept dat een oase van rust, harmonie en menselijke aandacht brengt in de huidige drukke, technologisch hoogstaande en vaak onvoorspelbare tijd. Bagels & Beans omvat 80 vestigingen.

×