Bakker Bart heropent twee vernieuwde vestigingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Begin april zijn de vestigingen in Dronten en in Oss heropend na een transformatie. De vestigingen kregen een eigentijdse en ambachtelijke uitstraling. In het assortiment bevinden zich de meest succesvolle onderdelen van de nieuwe winkelformule. “Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij weer twee Bakker Bart-winkels gaan toevoegen die invulling gaan geven aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.” aldus Herbert Schalkwijk, algemeen directeur.

Het assortiment bevat door de nieuwe winkelformule nu biologische yoghurt met granola, lunchsalades, broden en wraps. Daarnaast ligt de nadruk op de bakkersfunctie in de winkel. Dit zorgde voor verandering in de winkeluitstraling, verlichting en de routing.

“Uit consumentenonderzoek bleek dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept en op 18 februari 2016 de tweede in Veldhoven. Met deze succesvolle ervaring openen we op 14 april onze vernieuwde winkel in Dronten en op 21 april in Oss Walstraat. Dit jaar zullen wij succesvolle onderdelen van de nieuwe formule nog verder gaan uitrollen.” aldus Schalkwijk.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise