Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart in Tilburg opgefrist

Franchisenemer Jeroen de Vries is sinds oktober vorig jaar eigenaar van de vestiging van franchiseformule Bakker Bart in Tilburg. De enthousiaste, energieke en ervaren franchisenemer gaat volgens de Bakker Bart ondernemend te werk en met resultaat.

De Vries nam het heft in eigen handen: “Ik wilde een nieuwe indeling van de winkel. Voorheen lag de voorraad achterin en liep het personeel constant heen en weer. Nu wordt alles bereid onder de neus van de klant en is alles nog verser, de service nog sneller en het contact nog meer persoonlijk. Hartstikke efficiënt.” Daarnaast is er ook meer zitgelegenheid ontstaan. De maatregelen zorgen voor een gunstig effect. “We hebben een fantastische start gehad. De klanten reageren positief. De cijfers zijn, ten opzichte van vorig jaar en onder de vorige eigenaar, enorm gestegen. Je merkt aan alles dat mensen Bakker Bart weer weten te vinden en dat doet me goed”, aldus de franchisenemer.

Het is een misverstand dat Bakker Bart het assortiment kant-en-klaar krijgt aangeleverd. De Vries bakt iedere ochtend om 04:30 zelf de voorraad van de betreffende dag. De franchisenemer wil niet alleen een degelijk onderneming managen. De vestiging van De Vries stond ooit in de top 5 en de franchisenemer streeft er naar om een plek in de top 10 van beste Bakker Bart in Nederland wederom te veroveren.