Bakker Bart kiest voor BDO Direct

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bakker Bart
Franchisenemers van Bakker Bart hebben de (salaris-)administratie, rapportage en advisering ondergebracht bij BDO Direct, het online accountantskantoor van BDO. De franchiseformule schreef in de zomer van 2010 een tender uit en koos uit een groot aantal accountants- en administratiekantoren voor BDO Direct. Het betreft een overeenkomst voor meerdere jaren.

Naast (salaris-) administratie en advisering zal BDO ook zorgdragen voor de belastingaangiftes, (tussentijdse) online rapportages en benchmarking voor de Bakker Bart-ondernemers.

“BDO Direct richt zich op het ‘administratief ontzorgen’ van ondernemers en maakt daarbij optimaal gebruik van automatisering door koppelingen te maken met kassa- en facturatiesystemen en alle grote banken,” aldus Alexander Leppink, partner bij BDO. “Daarmee nemen de administratieve lasten voor de ondernemer af. Op deze wijze verwerken we jaarlijks voor Bakker Bart meer dan honderdduizend facturen en ruim twaalf miljoen kassatransacties. Dit gaat volledig geautomatiseerd, zonder handmatige tussenkomst. Ook de circa 1.600 rapportages voor ondernemers worden verstrekt in de vorm van een online dashboardrapportage. Deze efficiënte manier van administreren vertaalt zich in een vaste (lage)prijsstelling voor de ondernemers.”

dinsdag 22 maart 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise