Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart opent nieuwe winkel in Steenwijk

Vanaf donderdag 19 oktober kleurt Bakker Bart aan de Markt in Steenwijk weer roze met een nieuwe winkel op een nieuwe locatie twee deuren verderop. Na een half jaar het pand te hebben verbouwd, is Bakker Bart nu weer geopend aan het gezellige marktplein (Markt 34-36). De Bakker Bart franchisenemers Anne en Josette Baas, al 15 jaar met een Bakker Bart hart, bieden met deze nieuwe locatie een sfeervolle, gezellige lunchroom met meer dan 40 zitplaatsen binnen én buiten een prachtig terras.

Verhuizing én nieuw concept

Bakker Bart is twee deuren verderop verhuisd aan het gezellige marktplein, volledig in een nieuw roze jasje. Deze franchisevestiging wordt gerund door de ondernemers Anne en Josette Baas en hun lokaal betrokken team. Bij de nieuwe Bakker Bart Steenwijk schittert vernieuwing en digitalisering; zo kun je eenvoudig bestellen via de bestelzuilen in een nieuwe, frisse omgeving.

Franchisenemers Anne en Josette Baas hebben erg uitgekeken naar dit moment: “Met onze nieuwe locatie bieden we nu een gezellige bakkerij én volwaardige lunchroom met diverse zitjes, hoog en laag, voor kort en langer verblijf. Klanten kunnen nu lekker warm binnen zitten met een kop koffie of vers sapje bij hun versgebakken broodje, gebak of hartige snack.”

Bakker Bart behoudt een prominente plek in Steenwijk, waar je voor verschillende gelegenheden terecht kan. Het is de lokale bakker, een lekkere afhaallocatie en een gezellige lunchroom met meer dan 40 zitplekken in één. Bakker Bart Steenwijk is de winkel voor de toekomst, waar beleving en gemak voorop staat.

Openingsacties

Feestvieren op een lege maag kan niet. Anne en Josette Baas en hun team staan klaar om de nieuwe Bakker Bart te laten proeven en ervaren. Tot en met zondag 22 oktober geniet je van gratis gebak bij aankoop van een koffie. Van maandag 23 oktober t/m zondag 29 oktober zijn donuts 1+1 gratis.

Ontdek dé Bakker Bart bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor heel veel lekkers voor een betaalbare prijs en altijd vers bereid!

Over Bakker Bart

Bart’s Retail B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 140 winkels,
die verspreid zijn over het hele land.

Vital Food Group B.V. is de moederorganisatie van Bart’s Retail B.V. (Bakker Bart) maar ook van Bakerstreet Services B.V. en Bagels & Beans B.V. en is gevestigd in Utrecht. Vital Food Group vormt een unieke omnichannel foodservice platform, dat in de groeiende en sterk veranderde foodservicemarkt aan de huidige en de toekomstige partners nog meer toegevoegde waarde zal bieden. Vital Food Group omvat een consumentenomzet van meer
dan 200 mio euro en 500 locaties in 4 landen.

Bakerstreet heeft zich vanaf 1998 ontwikkeld van een franchise-lunchconcept tot een zelfstandige multi-brand operator. Zij ontwikkelt en faciliteert verschillende formules in de wereld van foodservice, o.a. alle restaurants van de Shell tankstations met de formules van Shell Café, Deli2Go en Deli by Shell) in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Bagels & Beans is een eigentijds en onderscheidend bagel- en espressobarconcept dat een oase van rust, harmonie en menselijke aandacht brengt in de huidige drukke, technologisch hoogstaande en vaak onvoorspelbare tijd. Bagels & Beans omvat 80 vestigingen.

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×