Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart opent twee nieuwe vestigingen

Franchiseformule Bakker Bart opent in oktober twee nieuwe winkels. Donderdag 12 oktober is het zo ver in Nieuwegein en op donderdag 19 oktober in Emmen. De bakkerijen zullen compleet ingericht worden volgens de nieuwe winkelformule.

Bakker Bart zal zich in Nieuwegein vestigen in het winkelcentrum CityPlaza. De vestiging van Bakker Bart wordt geopend aan de Markt32. De winkel wordt geëxploiteerd door franchisenemer Jos Brons. De Bakker Bart vestigingen in Emmen is een pand aan het Marktplein 9. Franchisenemer Jeroen Bakker verhuist zijn huidige winkel van de Vlinderpassage naar deze opvallende locatie op het Emmer Marktplein.

De bakkerijen zullen compleet ingericht worden volgens de nieuwe winkelformule. Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij opnieuw twee nieuwe Bakker Bart-winkels toegevoegd hebben die invulling geven aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’. Uit consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij de eerste winkel volgens het nieuwe concept. Inmiddels zijn al diverse nieuwe winkels geopend en heropend. Op donderdag 12 vieren we de opening van onze nieuwe winkel in Nieuwegein. Een week later, op donderdag 19 oktober, vieren we de opening van onze nieuwe winkel in Emmen. De nieuwe formule wordt de komende tijd verder uitgerold.”

In de nieuwe formule staat het bakproces centraal. Onder toeziend oog van de klanten wordt de hele dag door vers brood en andere broodproducten gebakken. Op die manier wordt de slogan ‘altijd lekker vers’ waargemaakt.

In Emmen heeft het assortiment binnen de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en anderzijds door toevoeging van horecaproducten. In Emmen wordt daarom gestart met een compleet nieuw en ruimer assortiment. Ook introduceert Bakker Bart in deze vestiging bakkersijs.