Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart gaat nieuwe samenwerking aan

Deze zomer start Bakker Bart een pilot in samenwerking met Heldro IJs in vier filialen verspreid door Nederland. De winkels in Nijmegen (Broerstraat), Venlo (Lomstraat), Winschoten en Goes gaan het ultraverse Heldro IJs aanbieden. De franchisenemers van deze filialen zullen gebruikmaken van de nieuwe Heldro Tap-machine, waarmee het ijs per portie vers wordt getapt en ter plekke kan worden gepersonaliseerd met verschillende toppings, sauzen en verse slagroom.

“In de middag kan Heldro IJs, zeker in de mooi-weer-maanden, van toegevoegde waarde zijn voor onze winkels,” zegt Jop van Sommeren, initiatiefnemer van de pilot bij Bakker Bart. “Het leek ons een prachtige manier om onze gasten nog blijer te maken.” Jan Verbeeten, mede-eigenaar van Heldro IJs, is enthousiast over de samenwerking: “Met het integreren van een Heldro IJs-module bij bestaande franchisewinkels van Bakker Bart, kunnen wij véél meer mensen laten genieten van vers Heldro IJs. De winkels zijn er al, de enthousiaste ondernemers en medewerkers ook, dus een mooie kans op een win-winsituatie.”

Ondernemen bij Bakker Bart

Bakker Bart is een oer-Hollandse franchiseformule die bekend staat om zijn passie voor brood. Met meer dan 150 locaties in Nederland en jaarlijks 12,5 miljoen tevreden gasten, biedt Bakker Bart dagelijks vers gebakken producten aan. De franchiseformule combineert de voordelen van franchising met de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap, waardoor elke ondernemer ruimte heeft voor creativiteit en eigen invulling. Bakker Bart biedt uitgebreide ondersteuning aan haar franchisenemers, waaronder centrale inkoop, marketing, automatisering, administratie, commerciële winkelbegeleiding, training en opleiding, personeelsondersteuning, juridische zaken en projectinrichting. Hierdoor kunnen franchisenemers zich volledig richten op het runnen van hun eigen onderneming, terwijl ze profiteren van de schaalvoordelen en expertise van een groot netwerk.

Met een eigen opleidingsinstituut en deskundige begeleiding vanuit het servicekantoor worden nieuwe franchisenemers goed voorbereid op hun ondernemerschap. Vraag vandaag nog informatie aan en ontdek de mogelijkheden om je eigen Bakker Bart te openen en deel uit te maken van deze succesvolle en dynamische franchiseformule.

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×