Bakker Bart verdient vertrouwen franchisenemers terug

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Bakker Bart is de afgelopen tijd veelal negatief in het nieuws geweest. De rechtzaak die 10 franchisenemers aanspanden tegen moederbedrijf Bart’s Retail is een onderdeel van deze negatieve publiciteit. De franchisenemers eisen samen 1.5 milijoen vanwege de benadeling door het nieuwe huurregime. Eind deze maand volgt de uitspraak. Algemeen directeur Herbert Schalwijk is echter positief gestemd. ‘’De franchisenemers hebben weer vertrouwen in Bakker Bart.’’ Dit meldde Out.of.Home Shops onlangs.

Over de rechtzaak doet de algemeen directeur geen uitspraken. ”Dit liep al voordat ik hier begon. Wat de uitslag ook zal worden, er zijn geen winnaars, enkel verliezers. Ik hoop vooral dat het na deze rechtszaak voorlopig klaar is en dat we positief de toekomst in kunnen.” Dat Bakker Bart een positieve verandering doormaakt ziet Schalkwijk terug in het aantal mensen wat enthousiast is om franchisenemer bij Bakker Bart te worden.

“Het is lange tijd moeilijk geweest om nieuwe franchisers te vinden door alle negatieve publiciteit, maar dat verandert gelukkig door de vele gesprekken die wij en de franchisenemers met ze voeren. Situaties waarbij franchisenemers het hoofd niet meer boven water kunnen houden, mogen niet meer voorkomen.” Om situaties zoals deze te voorkomen is Bart’s Franchise Orgaan opgericht. Met deze franchisevereniging en de implementatie van een nieuwe formule in Groningen hoopt Schalkwijk het vertrouwen van de franchisenemers terug te winnen.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Wafi

    That’s easy you give your man what he really wants but just wont admit which is sex like when he come home you could be in the bed naked and ready for him to exlopre your body or vise versa.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website