Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart zoekt toenadering tot franchisenemers

Opnieuw wil Bart’s Retail in gesprek met haar Bakker Bart franchisenemers om te praten over een aangepast conditiestelsel. Eerder besloten ruim 50 franchisenemers naar de rechter te stappen om een einde te maken aan het huurconditiestelsel. Dinsdag jl. zocht Bart’s Retail tijdens een landelijke bijeenkomst nadrukkelijk toenadering tot haar ondernemers. 

Tijdens deze bijeenkomst legde Bert Bargboer, algemeen directeur van Bart’s Retail, de strategie voor de komende jaren neer. De huidige franchiseraad opperde het idee om een nieuwe afvaardiging van ondernemers in gesprek te laten gaan met Bart’s Retail om te praten over een aangepast conditiestelsel.

Het nieuws werd positief ontvangen door de organisatie. ‘’Dat idee kon op veel draagvlak rekenen. Franchisenemers en Bart’s Retail samen aan de verdere ontwikkeling van de formule, het realiseren van verbeterd potentieel in bestaande winkels en via de gemandateerde afvaardiging van ondernemers werken aan een aangepast conditiestelsel,’’ aldus een woordvoerder van de organisatie tegen Out of Home Shops.

Tevens kondigde Bert Bargboer tijdens de bijeenkomst aan per 1 oktober a.s. te vertrekken als algemeen directeur van Bart’s Retail. Zijn opvolger wordt Herbert Schalkwijk.