Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakkertje Bol zoekt franchisenemers in grote steden

Franchiseformule Bakkertje Bol zoekt franchisenemers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Als franchiseformule timmert Bakkertje Bol inmiddels goed aan de weg. Nadat ze in 2019 de Franchise Starter Award gewonnen hebben, staat 2020 nu in het teken van bouwen aan de toekomst.

De Brabantse formule staat voor kwaliteit, gastvrijheid en ambacht. Met vier vestigingen in Brabant in Eindhoven, Den Bosch en Breda liggen er nu plannen om uit te breiden naar Midden-Nederland. Locaties die genoemd worden door de franchiseformule zijn Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Volgens Bakkertje Bol past hun formule prima in de grote steden met veel passanten die kritisch zijn juist door dat grote aanbod en steeds meer terug willen naar ‘’echt’’ en authentiek, daarom kiezen zij steeds vaker voor ambacht en kwaliteit.

Wat wordt er verwacht van een franchisenemer?

Als franchisenemers van Bakkertje Bol wordt van je verwacht dat je ondernemend en gastvrij bent, maar ook gevoel hebt bij de formule, je moet affiniteit hebben met de producten die je verkoopt en je bent verantwoordelijk voor je eigen winkel. Bakkertje Bol staat franchisenemers graag bij waar nodig in het behalen van succes.

×