Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bart van den Nieuwenhof naar Hans Anders als ceo

Hans Anders Groep heeft een nieuwe topman in de persoon van Bart van den Nieuwenhof. Hij zal per 1 oktober Remco Boerfijn opvolgen die na een dienstverband van vier jaar besloten heeft de optiekketen te verlaten.

Van den Nieuwenhof is in de laatste zes jaar actief geweest als ceo bij La Place. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan als verkoopdirecteur bij Hunkemöller en werkte hij onder andere bij V&D en C&A.

Groeiambities Hans Anders

Met Boerefijn aan het roer heeft optiekketen Hans Anders naar eigen zeggen zijn omzet, operationele winstgevendheid, marktaandelen en klanttevredenheid zien groeien. De raad van commissarissen heeft echter bij het formuleren van groeiambities geconstateerd dat er ‘ander leiderschap’ nodig is. Daarop heeft Boerfijn besloten bij Hans Anders te vertrekken. Hij zal echter wel zorg dragen voor een goede overdracht aan Bart van den Nieuwenhof.

Optiekketen Hans Anders is in handen van investeringsmaatschappij 3i en heeft in Nederland, Zweden en België 420 vestigingen. Eerder hadden zij ook vestigingen in Frankrijk, maar die werden onlangs van de hand gedaan. Een week geleden werd ook bekend dat Hans Zoon zal vertrekken als algemeen directeur in België.

×