Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Baskin-Robbins opent allereerste Nederlandse vestiging in Utrecht

Franchiseformule Baskin-Robbins, opent haar allereerste vestiging in Nederland op 26 april in Utrecht. Het 70 jaar oude ijsmerk maakte vorige week bekend voet aan wal te zetten in Nederland. Na veel speculaties maakte zij vandaag bekend waar haar eerste vestiging open gaat. De vestiging zal zijn deuren openen in het compleet vernieuwde winkelcentrum Hoog Catherijne in Utrecht.

De opening van de Amerikaanse keten wordt gevierd op 26 april om 12.00 uur met entertainment en give-aways. “De centrale ligging van Utrecht en de mogelijkheid om hier het nieuwste concept neer te kunnen zetten, maken Utrecht de perfecte plek voor onze allereerste store”, aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

De International Director van Baskin-Robbins komt speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland en zal samen met de allereerste klant de winkel openen.

Het interieur van de nieuwe store is volgens het nieuwste concept dat wereldwijd doorgevoerd zal worden. Baskin-Robbins geeft hiermee de primeur aan Nederland om het nieuwste ice cream bakery conceptuit te rollen.

Baskin-Robbins is actief in meer dan 53 landen met 7900 winkels, verspreid over de hele wereld. Tegenwoordig heeft Baskin-Robbins meer dan 1300 ijssmaken en bieden ze op maat gemaakte ijsjes, bevroren drankjes en ijscoupes.

×