Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BeddenXperts breidt assortiment uit

BeddenXperts biedt haar klanten een uniek assortiment aan. De formule onderscheidt zich enerzijds door haar compactheid en anderzijds door haar uitgebreide aanbod van combineerbare slaapmodules. Samen met haar aangesloten franchise-ondernemers en door haar unieke assortiment verovert de formule de Nederlandse en Duitse markt.

BeddenXperts onderscheidt zich van haar concurrenten door naast bedmeubelen ook onder andere vloeren, bedtextiel en kastsystemen aan te bieden. Hierdoor kan BeddenXperts haar klanten een aantrekkelijk en betaalbaar totaalpakket aanbieden voor een nieuwe slaapkamer.

De producten van de formule worden allemaal op commissiebasis geproduceerd in haar eigen fabriek in Bocholt, wat op een steenworp afstand ligt van de Nederlands-Duitse grens. BeddenXperts maakt het mogelijk ieder gewenst model, elke afmeting en kleur custom made te leveren, doordat zij de productie in eigen hand houden. Daarbij staan ‘Deutsche Gründlichkeit’ en het up-to-date houden van de collectie hoog in het vaandel.

Onlangs heeft BeddenXperts haar assortiment bekledingsstoffen uitgebreid naar 33 hoogwaardige stoffen, zodat bij ieder interieur een passende stof gevonden kan worden. Tevens heeft de formule zes nieuwe hoofdborden aan de collectie toegevoegd.  Iedere klant van BeddenXperts kan zodoende zijn of haar persoonlijke stijl in de slaapkamer terug laten komen.