Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BeddenXperts verkort levertijden op maat gemaakte bedden

Franchiseformule BeddenXperts gaat het einde van dit jaar starten met het ‘s nachts actief produceren van op maat gemaakte bedden. Op deze manier worden de levertijden van 6 tot 8 weken teruggedrongen tot 10/15 werkdagen.

Aan de koop van een nieuwe bed gaat vaak een heel proces van wikken en wegen vooraf. Wanneer de keuze is gemaakt wil de consument het liefst het bed nog de volgende dag in huis hebben. Door middel van het ’s nachts produceren springt de beddenformule in op het ongeduld van de consument. De bedden worden op commissiebasis geproduceerd in de eigen fabriek in Bocholt. Samen met de consument worden model, afmeting en kleur bepaald en binnen een week staat het complete bed in huis.

Franchisegever Alexander Bongers is enthousiast over het concept. ‘’Het concept en de korte levertijden slaan aan en zijn commercieel succesvol. Steeds meer consumenten vinden de weg naar de winkels van BeddenXperts. Met deze tactische move zorgen wij ervoor dat de franchisenemers een nog krachtigere verkooptool in handen hebben’’, aldus Bongers.