Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Beebox richt pijlen op uitbreiding – nieuw op de site

Vorige week maakten wij bekend dat maatschappelijk ondernemer Jack Stroeken toetreedt tot de directie van beebox. Onder zijn leiding wil de formule steeds verder groeien in Nederland. Om deze groei te realiseren is de formule op zoek naar nieuwe franchisenemers. 

Beebox is een aan huis boodschappenservice. De formule stelt gevarieerde versboxen samen van groente, fruit, brood, aardappelen, eieren, sap, vlees en vis. De box zit vol biologische ingrediënten, van eigen bodem en voor een zeer scherpe prijs.

Esther Gijze is reeds franchisenemer bij beebox in de regio Haarlem. Ze is erg enthousiast over het concept. ‘’De vrijheid van zelfstandig ondernemerschap met de gezelligheid van een leuke groep collega-ondernemers. Dat maakt beebox voor mij een fantastische combinatie,’’ aldus Gijze over het franchisen bij beebox.

Nieuwe franchisenemers van de formule betalen geen entree fee. In een periode van twee jaar begeleid de formule u, als nieuwe franchisenemer, naar een (minimaal) modaal inkomen. Daarbij wordt u ondersteund door de formule op het gebied van marketing, sales en innovatie. Er is een trainingsprogramma, u krijgt een persoonlijk toolkit en er is veel kennisdeling met uw collega’s. Daarnaast geeft beebox u periodiek een inkijk bij haar leveranciers, zodat u in staat bent om verhalen te vertellen en uw (potentiële) klanten wegwijs te maken in de wereld van de biologische landbouw en fruitteelt.

Lijkt het u geweldig om als franchisenemer aan de slag te gaan bij deze formule? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij deze formule? Klik dan hier.