Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Begeleiding voor franchisenemers bij New York Pizza

Over de begeleiding van New York Pizza voor aanstormende franchisenemers is Tjebbe goed te spreken. “Ik heb in aanloop naar de opening regelmatig gesprekken gehad en het proces is van A tot Z begeleid, van de vergunning tot het werken van de pinapparaten. In de eerste week liep een trainer als vangnet met me mee en natuurlijk heb ik zelf ook een training gehad van enkele maanden.”

New York Pizza ondersteunt Tjebbe ook op andere manieren. “Ik betaal een franchise fee, maar daar krijg ik veel voor terug. New York Pizza regelt de inkoop en marketing centraal, doet aan productontwikkeling en regelt de automatisering. Die tijd moet je er zelf in steken als je geen onderdeel bent van een franchiseformule. Dat houd ik nu dus over om me te richten op andere dingen, zoals de tweede vestiging in Franeker die ik wil openen. Ik woon hier ook, dus de afstand tot mijn werk is dan nog iets kleiner. Ik houd het graag dicht bij huis. Gelukkig kan dat hier in het Noorden prima.”

“Ik merk dat in de Randstad een schrijnend tekort is aan medewerkers, maar dat is bij mij in de buurt absoluut niet het geval: jongeren willen juist graag bij mij werken. Natuurlijk omdat bezorger naast school een ideale bijbaan is, maar ook omdat de sfeer goed is. Daar houd ik me ook bewust mee bezig. Ik probeer betrokken te zijn en feedback te geven op een positieve manier. Dat lijkt te werken!”

Samenwerking New York Pizza

Tjebbe voelt zich goed thuis bij New York Pizza. “Je bent hier geen nummertje, ondanks dat de formule flink aan het groeien is, ook in het buitenland. Toch blijft het een Nederlandse aangelegenheid en dat is een van de redenen dat ik voor New York Pizza heb gekozen: geen buitenlandse hoofdkantoren en korte lijntjes.”

Ontvang gratis meer informatie over New York Pizza

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

New York Pizza

×