Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Belcentrale en Mitra werken samen voor vestiging in Gorinchem

Vandaag opent er een gloednieuwe Mitra drankenspeciaalzaak in Gorinchem, de eigenaar is Raymond Zonneveld. De internetverbinding en telefonie wordt geleverd door Belcentrale via glasvezel verbinding. Mitra stond erop dat er vóór de opening van de vestiging er een glasvezelverbinding aangelegd moest zijn. Hier ging Belcentrale mee akkoord. Ruim voordat de opening van de winkel gepland stond, lag de glasvezelverbinding er en was deze aangesloten. Dit zorgde er gelijk voor gezorgd dat het pin- en kassasysteem goed werkt.

Sinds een aantal maanden richt Belcentrale zich met succes op retail- en franchiseformules. Belcentrale liet eerder al weten dat zij preferred supplier geworden zijn van Hubo en Multimate, onderdeel van DGN Retail. “Deze nieuwe winkel van Raymond Zonneveld is de eerste Mitra dankenspeciaalzaak voor Belcentrale en we gaan ervan uit dat we hierna nog veel meer vestigingen van internet, telefonie en eventueel alarm en pin mogen voorzien. Hierbij is het voordeel voor de formule dat hoe meer vestigingen zijn aangesloten, hoe interessanter de prijs wordt,” aldus Soufiane Achraa, salesmanager bij Belcentrale.

Inzetten voor de opening

“Natuurlijk doen we met deze pilot voor Mitra Zonneveld ons uiterste best. Dat blijkt ook al uit het feit dat we zo snel mogelijk de glasvezelverbinding hebben kunnen leveren. Onze goede relatie met Unet – een dochterbedrijf van Eurofiber – was hierbij cruciaal. Maar we hebben er ook voor gezorgd dat we in het weekend voor de opening alle installaties al hebben uitgevoerd, wel zo prettig voor de ondernemer. Dat is overigens sowieso onderdeel van het vaste pakket, wanneer een retail- of franchiseformule met ons in zee gaat. Dat is inclusief ons premium servicecontract, waarmee we ook ’s avonds en in het weekend paraat staan. We werken met een aantal vaste accountmanagers en monteurs dedicated voor franchise- en retailketens. Zij weten precies wat belangrijk is voor deze ondernemers. We merken ook dat het over en weer prettig werkt als onze commerciële mensen en monteurs bekend zijn met de formule. Ook nu weer bij de opening van deze Mitra Drankenspeciaalzaak zien we dat dat echt een win-win situatie is,” aldus Achraa.

×