Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Belfeld verwelkomt DBB drogist plus SA Servicepunt

10 november 2022

Foto van de DBB vestiging in Belfeld

DBB opent ook in Belfeld! Drogisterij Belfeld heropent als DBB drogist Belfeld plus SA Servicepunt. De drogisterij is 1 januari jl. overgenomen door Waan Yasen en Lava Sulayman. Deze jonge onderneemsters zijn eigenaar van apotheek Steyl, apotheek Reuver en DBB drogist Belfeld.

In 2004 is drogisterij Belfeld opgestart door de familie Obster, waarbij er ook een Servicepunt is toegevoegd. Waan en Lava hebben nu gekozen voor een nieuwe, frisse uitstraling en de complete DBB ondersteuning op het gebied van assortiment, promoties en gezondheid.

UniPharma wenst Waan Yasen, Lava Sulayman en het team veel succes!

Door de grote veranderingen binnen het zorglandschap krijgt de apotheek te maken met een sterk veranderende rol. Dit vraagt om een andere aanpak om voldoende relevant te blijven voor uw patiënten. Bestaansrecht behouden in uw lokale omgeving wordt steeds vaker gezocht in het aanbieden van een nieuwe toegankelijke dienstverlening en/of in het zetten van de stap van een full service apotheek naar een afhaalpunt functie of in het uitbreiden van uw verzorgingsgebied met goed bereikbare afhaalpunten.

Toegankelijke dienstverlening redenerend vanuit de zorgfunctie van de apotheek en de hooggekwalificeerde vakmensen, die bij een apotheek werken, dit gecombineerd met de uit onderzoek bewezen perceptie van de consument dat de apotheek het adres is voor een goed en betrouwbaar advies voor alle gezondheidsvragen geeft kansen voor het toevoegen van of uitbreiden van de handverkoop afdeling binnen uw apotheek.

UniPharma biedt u twee bewezen formats:

  1. Uitbreiden van het handverkoop assortiment naar een volwaardige afdeling met kwalitatief onderscheidende productcategorieën: DBB plus;
  2. Het toevoegen van een drogisterij aan uw apotheek: DBB drogist.

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×