Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Belgische succesformule WASBAR start uitrol in Nederland

 

WASBAR is een bekroond all-day restaurant met tafelbediening gefocust rond bagel burgers in een gezellig wasserette thema. Als onderscheidend Instagrammable concept wordt WASBAR sinds 2012 in België voornamelijk gevonden door een trendy en jonge doelgroep.

“Toch is iedere publieksgroep welkom voor een natje en een droogje in onze gezellige club. We zijn een eigentijdse, stedelijke huiskamer waar je je welkom voelt om te genieten. Denk aan een trendy interieur, knusse meubels, veel hout en een speelse knipoog naar het wassen en drogen. Bij WASBAR kan je een wasje draaien, terwijl je afspreekt met vrienden om iets te eten en te drinken”, vertelt Julie Scheipers formulemanager van WASBAR.

“WASBAR is een groot succes in België en we willen de grens over. Hiervoor hebben we enthousiaste en gemotiveerde franchisepartners nodig die mee willen delen in ons succesverhaal en de formule in Nederland groot willen maken”.

Alleen in Antwerpen heeft de formule al vier vestigingen. De restaurants lopen als een trein. Alhoewel de wasmachines zelf maar een beperkt deel van de omzet zorgen hebben ze door de marketingkracht die er vanuit gaat een belangrijke bijdrage in het succes.

Met een focus op duurzaamheid en innovatie, biedt WASBAR niet alleen een uitgebreid assortiment van hoogwaardige gerechten, maar ook ecologische wasproducten. “Aangezien WASBAR een liefde deelt voor de planeet en toekomstige generaties, zijn we toegewijd aan het uitbreiden van ons assortiment plantaardige producten,” zegt Scheipers.

WASBAR creëert een unieke omgeving waar klanten kunnen genieten van heerlijk eten en sociale interactie. “Bij WASBAR staat alles in het teken van beleving, gezelligheid en genot,” voegt Scheipers toe.

De tweede lockdown in Nederland was de beste reclamecampagne voor WASBAR, met een recordaantal Nederlandse gasten in de Antwerpse vestigingen. “Sindsdien hebben we veel vraag om de formule ook naar Nederland te brengen. Nadat we ons cooking platform hebben aangepast zijn we nu helemaal klaar om van start te gaan in Nederland,” vertelt Scheipers.

“Dus ben jij de gemotiveerde franchisepartner om onze expansie te stimuleren en te delen in ons succesverhaal? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze WASBAR-familie!”

Ontvang gratis meer informatie over Wasbar

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Wasbar

×