Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Belisol zoekt franchisenemers met voeling met de bouwsector

Belisol is als leverancier van kozijnen en deuren ook in Nederland een zeer bekende naam. Niet alleen de omzetten groeien, ook de formule blijft groeien. In Nederland is nog zeker ruimte voor tien franchisenemers. “Ondernemers die vooral expert zijn in klantbeleving”, zo omschrijft Nicolas Thiel, directeur Belisol Nederland, de belangrijkste functie-eis.

Belisol is in België, Frankrijk en Nederland een grote speler in het leveren en plaatsen van kozijnen en deuren. “De Nederlandse markt heeft een grote groeipotentie. Er is absoluut nog ruimte voor diverse franchisenemers”, weet Thiel. “Elke franchisenemer krijgt exclusiviteit in een regio. Op dit moment zoeken we bijvoorbeeld naar ondernemers die een showroom willen vestigen in Limburg en regio Nijmegen. Daar liggen gelijk een hoop nieuwe leads klaar voor eventuele franchiser.”

2022 meest succesvolle jaar voor Belisol, met meer in het vooruitzicht

“Een nieuwe franchisenemer komt ook direct in goede periode binnen.” Zegt Thiel. Alle franchisenemers in Nederland, echt alle, hebben het afgelopen jaar een flinke omzetstijging gehad. 2022 was een recordjaar voor de formule in Nederland.

Dit was deels te wijden aan corona uiteraard, maar ook omdat isolatie een steeds belangrijker aspect wordt voor veel consumenten. Omdat de formule met haar producten aan alle normen voldoet, was dit een grote bron van inkomsten.

“Het aantal leads, oftewel potentiële klanten, is het afgelopen jaar daardoor ook enorm gestegen.” Vertelt Thiel. “Verwachting is dat dat dit nog alleen maar voor meer leads gaat zorgen in 2023 en aankomende jaren.

Ontvang gratis meer informatie over Belisol

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Belisol

×