Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ben jij erbij op De Nationale Franchise Beurs 2023?

Over anderhalve week is het zo ver: op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober is De Nationale Franchise Beurs. De franchise beurs is dé plek waar je moet zijn om te ontdekken welke ondernemingsvorm het meest geschikt is voor jou. Op deze beurs krijg je de unieke kans om rechtstreeks in gesprek te gaan met franchisegevers, franchisenemers, zelfstandige ondernemers en ervaren adviseurs.

Het grootste aanbod aan franchiseformules ooit

De Nationale Franchise Beurs is tot op de laatste vierkante meter bezet met bijna 80 formules op zoek naar ondernemers. Ook zijn er adviseurs, de Kamer van Koophandel en brancheorganisaties aanwezig om je te helpen met alle mogelijke vragen op ondernemersgebied.

De diversiteit aan formules is groot: formules uit alle branches zijn aanwezig, jonge formules en grote gevestigde namen, uit binnen- en buitenland. Onder hen vind je bekende namen zoals Bakker Bart, Domino’s Pizza, Kipperij, Kwalitaria, Anne & Max, InXpress, KeukenCoach, AnyTime Fitness, New York Pizza en Pearle Opticiens.

Bovendien presenteert de beurs doorlopende inloopseminars met vooraanstaande sprekers, zoals Misja Vroom (CEO van Domino’s Pizza) en Martijn Boone (Kwalitaria), die absoluut de moeite waard zijn om bij te wonen.

Greep uit enkele evenementen

RTL op de beurs – Tijdens de beurs wordt een live show opgenomen van RTL Z. Melissa Sneekes gaat op de beursvloer in gesprek met verschillende franchisegevers. Onderwerpen van gesprek zijn actuele onderwerpen als duurzaamheid en personeelstekort.

Franchisenemer van het Jaar – Er is een verkiezing Franchisenemer van het Jaar: finalisten zijn ondernemer bij resp. Bakker Bart, Pearle Opticiens en Kwalitaria. Op de beursvloer doen zij een pitch en beantwoorden zij vragen van juryleden en het publiek. Als bezoeker kun je ook jouw stem uitbrengen op jouw favoriete kandidaat.

Overnameplein – Op het Overnameplein worden franchisevestigingen ter overname aangeboden. Op het Overnameplein bieden wij, in samenwerking met BedrijvenTeKoop.nl, de bezoekers de gelegenheid om op een laagdrempelige manier meer dan 60 overnamekansen te verkennen. Of je nu al ruime ervaring hebt als ondernemer of nieuw bent in de wereld van ondernemerschap, de adviseurs van BedrijvenTeKoop.nl staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Gratis producten en meer – Natuurlijk krijg je ook uitgebreid de gelegenheid om de producten van de formules te proeven, variërend van cappuccino’s, pizzapunten, bitterballen tot bonbons. Ook ontvang je bij binnenkomst een exemplaar van De Nationale Franchise Gids (t.w.v. € 35) en de beurscatalogus.

Openingstijden & locatie

Vrijdag 6 oktober: 10.00 – 16.00 uur.
Zaterdag 7 oktober: 10.00 – 16.00 uur.
Locatie: Van der Valk A4, Schiphol A4 3, 2132 MA Hoofddorp.

We bieden gratis parkeergelegenheid voor alle beursbezoekers. Als je met het openbaar vervoer reist, hebben we een handige pendeldienst beschikbaar. De pendelbus vertrekt vanaf Schiphol bij bushalte A9 – A13 voor de aankomsthal. Bekijk het tijdschema op onze website voor meer informatie.

Gratis toegang

De beurs is geheel kosteloos te bezoeken. Je hoeft alleen maar één of meer gratis entreekaarten aan te vragen via onderstaande button. We verwelkomen je graag op De Nationale Franchise Beurs 2023!

Gratis kaarten bestellen

 

 

×