Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bennigan’s start Europese expansie in Nederland

Franchiseformule Bennigan’s noemt zichzelf een ‘high-energy neighbourhood tavern’. De formule is gebouwd op de Ierse gastvrijheid waar sport, atmosfeer en goed eten samenkomen. De formule is zodanig opgezet dat zij zich kan aanpassen aan de kleur van de omgeving. De focus van het internationale management ligt in het voortdurend heruitvinden van de formule voor lokale markten, flexibele prototypes, innovatieve menu’s en het bouwen op de legendarische Ierse service. Zij bieden veel omzet genererende activiteiten die zowel in de VS als internationaal hebben geleid tot een explosieve groei.

Daarnaast heeft de formule een efficiënte operatie en staat training van het lokale management en personeel hoog op de agenda. De eerste Europese uitbreiding is gerealiseerd op Cyprus en de volgende stap is uitbreiding naar Nederland. Er is voor Nederland gekozen vanwege de open economie en de toenemende vraag naar sport kijken in een ‘pub achtige’ omgeving.

“Het lijkt ons fantastisch om samen te werken met een Nederlandse Master die onze toewijding en visie deelt om het merk Bennigan’s in Nederland te laten groeien. Wij geloven dat franchise is gebaseerd op een gemeenschappelijke visie en het commitment van franchisenemer en franchisegever naar elkaar. Bennigan’s biedt het beste dat de food business te bieden heeft op het gebied van ondersteuning en training,” aldus Christopher Chrysanthou, International Expansion Manager voor Europa.

“De Master franchisenemer wordt vanaf dag één ondersteund met elk detail van de bedrijfsvoering. Een belangrijk USP is de flexibiliteit van het concept. Bennigan’s lijkt er in geslaagd te zijn een manier te vinden om de formule-uitgangspunten overeind te houden en toch goed aanpasbaar te zijn tot op land of zelfs stadsniveau.”

×