Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bennigan’s wil uitbreiden naar Nederland

De gerenommeerde Amerikaanse franchiseformule Bennigan’s wil uitbreiden naar Nederland en zoekt een master. De formule is een groot succes in V.S., niet geheel verassend staat Bennigan’s staat bekend om gulle hoeveelheden, vriendelijke service en grote schermen waar sport op vertoond wordt.

Bennigan’s is dé plek voor alle grote sportevenementen. Onze schermen zijn zo geplaatst dat elke zitplaats in het huis een zicht op alle live actie garandeert. Er is altijd een evenement of vakantie om de hoek, dit creëert een groot voordeel… Drukke restaurants! St. Patrick’s Day, Halloween, Kerstmis of Nieuwjaar, onze gasten en medewerkers zijn altijd enthousiast over de feestdagen.

Andrew Axentiou van Bennigan’s: “U hoeft geen stress te hebben met de voortdurende druk om de verkoop te maximaliseren. Wij bieden een ervaren en getalenteerd ondersteuningsteam. Operations, marketing, sales en business coaching. De ondersteuning en ideeën zijn altijd binnen handbereik. Het senior management helpt u ook bij het vinden van een locatie in uw regio die een maximaal aantal gasten moet genereren. De locatie biedt aan gemiddeld 100 tot 200 gasten plaats. Van vrijstaande vestigingen, winkelcentra of luchthavens tot renovatie van een bestaande vestiging.”

Hoe onderscheidt Bennigan’s zich?

Wat Bennigan’s echt opvallend maakt, zijn de mensen die er werken. Van bordenwasser tot General Manager, onze medewerkers creëren hun eigen toekomst binnen het merk. Medewerkers opleiden die betrokkenheid tonen, dat is waar we het beste in zijn.

Bennigan’s franchise heeft een bewezen, succesvol systeem in meerdere landen en wil zijn wereldwijde bereik vergroten. “Wij geloven dat de franchise-relatie gebaseerd is op een gedeelde visie op het bedrijf en de betrokkenheid van zowel franchisenemer als franchisegever. Wij bieden de beste ondersteuning en training in de branche om het succes van de franchisenemer te verzekeren”, aldus Axentiou. “Een team van gecertificeerde Bennigan’s franchisetrainers begeleiden en trainen de franchisenemer en diens medewekers.“

×