Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Beren eetcafé Roosendaal wordt omgetoverd tot restaurant

Na een flinke verbouwing van drie weken, maakt Beren eetcafé Roosendaal zich klaar voor een feestelijke heropening als restaurant De Beren Roosendaal. Het pand aan de Borchwerf II is één van de laatste ‘oude Berencafés’ die in de nieuwe huisstijl van de populaire horecaketen De Beren is omgetoverd.

Flinke metamorfose

Franchiseondernemers Hans Tieleman en Marieke Manssen – tevens eigenaren van restaurant De Beren Tilburg – runnen sinds 7 jaar het filiaal in Roosendaal. Om de heropening op gepaste wijze te vieren, krijgen gasten de hele maand oktober het tweede lunchgerecht gratis. Tieleman vertelt: “We zijn trots dat we het eetcafé om mogen toveren tot een modern én sfeervol restaurant. Ondanks dat we een nieuwe uitstraling hebben, kunnen gasten gewoon blijven genieten van onze royale gerechten.”

Een verrassende, vernieuwde menukaart

Gasten kunnen niet alleen rekenen op een vernieuwing van het restaurant, maar ook op een nieuwe menukaart. De vernieuwde kaart vult zich naast de klassiekers als spareribs en saté met gerechten zoals entrecote en tournedos. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen dankzij de vegetarische varianten van de échte De Beren klassiekers, zoals onder andere de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger.

Bourgondisch genot

De Beren Roosendaal heeft een uitgebreide drank- en borrelkaart én een sfeervolle bar die zich perfect leent voor een gezellige borrel. Gasten kunnen bij deze vestiging gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Het arrangement bestaat uit een 3-gangenmenu dat ieder seizoen wisselt van gerechten én een bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

Een succesformule met een nieuwe stijl

Het horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen gaat alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl en dit jaar nog vier nieuwe vestigingen openen, waaronder in de Brabantse stad Breda.

×