Bert Bargboer te gast bij Jort op Het Nationale Franchise Congres

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jort Kelder dagvoorzitter Franchisecongres
Op donderdagmiddag 4 oktober a.s. wordt in Utrecht Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het centrale thema is: ‘verandering’.

Jort Kelder zal als discussieleider acte de présence geven. Jort Kelder is bekend geworden als uitgever van Quote en is sinds 2006 vaste tafelheer en gast bij De Wereld Draait Door.
Bert Bargboer, CEO Bakker Bart
Bert Bargboer is één van de vier gasten van Jort. “Het is fantastisch nieuws dat Bert Bargboer ook komt. Bert brengt een schat aan ervaring mee, hij is begonnen achter de kassa bij AH, daarna heeft hij in de directie gezeten bij Lloyds Apotheken, ETOS en DA. Sinds 1 oktober vorig jaar is hij algemeen directeur van Bakker Bart. Bert Bargboer is verantwoordelijk geweest voor diverse belangrijke veranderingen. Zijn komst is een absolute verrijking voor het franchisecongres”, aldus organisator Tiago Jurgens.

De andere gasten van Jort Kelder zijn Paul van der Meijs (CEO De Hypotheker), Mieke van Deursen (oprichter/eigenaar Shoeby) en Johan Boeijenga (CEO DA).

Ander onderdeel van het congres zijn de ronde tafelgesprekken: In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven. Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Kees Moorman, Kok Langerak, Rob Hogervorst, Bart van der Schoot en Peter-Jan Stormmesand.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

  ABN AMRO
  Logo Visma MKB adviseurs

dinsdag 7 augustus 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise