‘Beste Zelfzorgadviseur 2016’ bekend gemaakt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Tijdens de verkiezingsavond van de ‘Beste Zelfzorgadviseur 2016’ op 23 januari jl. is D.I.O. drogisterijen in de prijzen gevallen. Onderneemster Alida Blokzijl van D.I.O. Zuidwolde behaalde de tweede plaats. Daarnaast werd D.I.O. Westerwolde eerste in de categorie ‘Overige zelfzorgmiddelen’. Desiree Werner van het Kruidvat in Tilburg is uitgeroepen tot Beste Zelfzorgadviseur van 2016.

Het CBD, Drogiweb en drogistenvakblad Lijfblad organiseren deze landelijke verkiezing ieder jaar, met als doel om de drogist die zijn klanten het beste adviseert over het gebruik van zelfzorggeneesmiddelen in het zonnetje te zetten.

Kennis en gedegen advies geven over zelfzorggeneesmiddelen stonden in deze verkiezing centraal. Want met geneesmiddelen die zonder recept van een arts te koop zijn bij de drogisterij, dient zorgvuldig te worden omgesprongen. Een verkeerd advies kan immers grote gevolgen hebben voor de gezondheid van de klant. Vandaar dat alleen drogisterijmedewerkers met het keurmerk ‘Erkend specialist in de Zelfzorg’ mee mochten dingen in deze verkiezing.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website