Betalen met bewegen bij eazie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bewegen is bij eazie geld waard. De gezonde franchiseformule eazie is een campagne gestart waarbij je kan betalen door te bewegen. Het is in Nederland de eerste keer dat dagelijkse beweging geld waard is. Tijdens de campagne kunnen de klanten via de telefoon een app laten zien die aangeeft hoeveel er is bewogen. Op deze manier koppelt de healthy fastfoodformule gezond eten met gezonde activiteit.

Het lukt niet iedereen om gezond te eten en voldoende te bewegen, eazie wil daarbij helpen. Er wordt een ruime keuze uit gezonde maaltijden aangeboden om op een makkelijke manier je dagelijkse porties groentes binnen te krijgen.

eazie maakt het nu mogelijk om te betalen door te bewegen en wil op deze manier gasten motiveren om dagelijks aan minimaal dertig minuten beweging te komen. “Wij zijn bekend met het positieve effect van een gezondere levensstijl met voldoende bewegen en gezond eten. Mensen voelen zich fitter, gezonder en zitten lekkerder in hun vel. Daar willen wij met eazie graag aan bijdragen op een voor iedereen toegankelijke manier. Dus voor mensen die nog nooit hebben gesport, topsporters én mensen die wel gewend zijn om te sporten, maar het na hun vakantie lastig vinden om de draad weer op te pakken,” aldus oprichters Shunli en Shengli Huang.

Via de app Human, kunnen klanten hun bewegingsminuten aantonen. De app is geschikt voor iPhone en Android. De Human-app is houdt bij hoeveel minuten je op een dag loopt, rent, fietst of gewoon beweegt tijdens je dagelijkse activiteiten. Door aan de kassa te laten zien hoeveel je de vorige dag hebt bewogen, betaal je je maaltijd. 30 minuten is goed voor €1,-, 60 minuten voor €2,- en 90 minuten voor €3,-.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website