Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Betalen met je smartphone bij Bruna

11 april 2019

Vanaf nu is het bij ruim honderd winkels van Bruna mogelijk om te betalen met je smartphone. Om dit mogelijk te maken is een samenwerking gestart met betaalplatform Payconiq, dat op haar beurt een samenwerking heeft met alle Nederlandse banken. Om te kunnen betalen moeten klanten wel een app installeren.

Na het installeren van de app wordt het eenvoudig om een snelle betaling uit te voeren. Na een aankoop moet er een QR-code gescand worden. Daarna kan een akkoord voor de betaling gegeven worden met het intoetsen van een pincode of het scannen van een vingerafdruk.

Met de keuze voor een mobiel betaalplatform is Bruna een van de eerste landelijke ketens die deze manier van betalen mogelijk maakt. Een bewuste keuze, schetst CEO George Steur van Bruna. “Wij zijn er van overtuigd dat mobiel betalen een grote vlucht gaat nemen en steeds belangrijker wordt in retailland. Het biedt de klant veel voordelen, waaronder gemak en snelheid. Gemak omdat je geen pinpas meer hoeft mee te nemen, snelheid doordat je via een app direct de betaling kunt verrichten. Met Payconiq breiden wij ons servicepalet weer verder uit.”

CEO Guido Vermeent van Payconiq is verheugd over de samenwerking met Bruna: “Met de winkels van Bruna erbij kan nu bij ruim 1000 betaalpunten met Payconiq worden betaald. Hiertoe behoren supermarkten zoals Dekamarkt, Dirk en Spar, retailketens als ICI PARIS XL, Jeans Centre en Mitra en webshops zoals DeOnlinedrogist.nl, Flinders en Suitable. Wij zijn aantrekkelijk omdat we alles tegelijk in één app mogelijk maken.”

Bruna rolt de komende weken de betaalmogelijkheid via Payconiq naar nog meer winkels uit.

×