Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bever besteedt distributie uit aan specialist

Bever, winnaar van de Multichannel Award, laat haar vestigingen sinds kort bevoorraden door retaildistributiespecialist Van Opzeeland. De twee partijen, Bever en Van Opzeeland, hebben een vierjarig contract met elkaar afgesloten.

Marc Wielinga, Merchandise & Supply Chain Director van Bever: ‘’Wij zijn erg blij met de flexibiliteit die Van Opzeeland ons als retailspecialist kan bieden. Ze leggen geen beperkingen op, maar denken mee over het beste distributieconcept voor onze situatie, waarin omnichannel steeds belangrijker wordt. Ook op andere gebieden ontzorgen ze ons. Zo wordt het in de toekomst steeds moeilijker om toegang te krijgen tot de binnensteden. We laten het volgen van deze ontwikkelingen graag aan de specialist over, zodat wij ons kunnen concentreren op onze core business.’’

De deal heeft betrekking om de belevering van veertig winkels door heel Nederland heen. De vestigingen in de Randstad worden rechtstreeks bevoorraad, met ritten vanuit het distributiecentrum van Bever in Pijnacker. De overige vestigingen belevert Van Opzeeland vanuit Hedel, via haar bestaande stadsdistributienetwerk. Bever blijft zelf het voorraadbeheer en de orderpicking doen.