Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bezorgbeer en KipKip.nl openen samen in Roosendaal

Begin september opende De Bezorgbeer haar 17de vestiging op een opvallende locatie aan de Molenstraat in Roosendaal. De shop in shop formule Kipkip.nl werd direct bij deze vestiging geïntegreerd.  Daarmee opende zij alweer haar 10de vestiging.

De nieuwe vestiging, een sfeervol hoekpand met afhaalbalie aan de Molenstraat, is niet onopgemerkt gebleven bij de inwoners van Roosendaal. Vanaf dag één is het een drukke boel bij de nieuwe vestiging. Buurtbewoners komen en gaan met  tassen vol sappige kip van KipKip.nl of dozen vol spareribs van de Bezorgbeer naar huis.

Daarnaast vallen bezorgers van beide formules erg op. De bezorgers van Bezorgbeer vanwege hun helmen met berenoren en de bezorgers van KipKip.nl met hun witte helmen voorzien van een rode hanenkam.

Met hun werkwijze spelen de formules in op het hectische bestaan de consument. ‘’Kwaliteit en service staan bij de Bezorgbeer en KipKip.nl voorop. Daarom doen we er alles aan om de formule steeds weer te verbeteren. Met regelmaat ontwikkelen we nieuwe producten om nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze klanten. Maar ook het bestelproces wordt steeds klantvriendelijker gemaakt. Via de eigen websites en de Bezorgbeer app bestel je met één druk op de knop je eten heb je binnen no-time je eten vers en warm in huis,’’ aldus Neltje van Zevenbergen, marketing coördinator van de Bezorgbeer en KipKip.nl.