Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bezorgservice bij Albert Heijn België

Vanaf de lente van 2020 wordt het voor Belgische klanten van de Albert Heijn mogelijk om ook online hun boodschappen te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Het was eerder al mogelijk om online boodschappen te bestellen, deze moesten echter opgehaald worden bij het Albert Heijn Pick Up Point. Vanaf aankomende lente komt daar voor de regio Antwerpen dus ook de optie bij boodschappen thuis te laten bezorgen.

Reactie general manager Albert Heijn België

Raf van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België zegt in een reactie: ‘’We hebben in België een bewezen formule: Hollandse prijzen, een verrassend assortiment, een persoonlijke service. Die persoonlijke service bouwen we verder uit. Thuis leveren versterkt de propositie van Albert Heijn in België. Wij zijn ambitieus in onze groei – die we willen realiseren via de opening van sterke nieuwe winkels en de uitbreiding van ons online aanbod.’’

Verder uitbreiden in België

Het Albert Heijn-filiaal in Antwerpen is de eerste, maar zeker niet de laatste regio waar de thuisbezorgservice gepland staat. Het bezorggebied wordt na het begin in de lente gefaseerd uitgerold. Via de website van Albert Heijn België kunnen klanten ook stemmen op regio’s waar zij graag een thuisbezorgservice zien.

×