Big Bazar neemt deel vestigingen Blokker en Marskramer over

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Blokker Holding kondigde in mei aan dat, behalve de Blokkerformule, al zijn ketens verkocht gaan worden. Nu maakt de holding bekend dat een deel van de vestigingen van Blokker en Marskramer omgebouwd worden naar de Big Bazar formule. Ook worden er 25 nieuwe vestigingen geopend en worden zes bestaande vestigingen verhuisd naar grotere ‘XL-locaties’.

Big Bazar neemt vier vestigingen van Marskramer over, die deze zomer worden omgebouwd en in een paar gevallen ook worden vergroot. Ook trekt de discounter volgende week in een voormalig Charles Vögele pand in Hoorn, het pand in Hellevoetsluis waar eerder de V&D zat en in Delft in een voormalige Kijkshopwinkel. Later in het jaar worden vijf vestigingen van Blokker omgebouwd tot een Big Bazar.

Blokker Holding laat weten, ondanks de verkoop van de formules, te blijven investeren in de groei van Big Bazar. De keten telt momenteel 120 vestigingen in Nederland en België. Roland van Geest, topman bij de holding, gaf onlangs in RetailTrends aan ruimte te zien voor 200 vestigingen voor de discounter.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.