Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Big Bread Kitchen opent vestiging in Soesterberg

20 september jl. opende de deuren van de Big Bread Kitchen vestiging in Soesterberg. Franchisenemer Aimal Zarifi kijkt ernaar uit om de inwoners uit omgeving Soesterberg te verwelkomen in zijn nieuwe restaurant.

Big Bread Kitchen Soesterberg is gevestigd in de voormalige cafetaria “De Rademaker” aan de Rademakerstraat 32. Gasten konden voorheen in de cafetaria terecht voor smakelijke cafetaria producten. Sinds de opening op dinsdag 20 september kan het Soesterbergse publiek genieten van een uitgebreid aanbod aan huisgemaakte en verse producten, zoals Kitchenburgers, salades, broodjes, snacks, friet, ijs en andere maaltijden.

Big Bread Kitchen

Franchiseformule Big Bread Kitchen maakt een flinke groei door. De eerste vestiging werd in 2003 geopend in Tiel door de heer Sheng Chen. De franchisenemers bij Big Bread Kitchen hebben allen een gezamenlijk doel: het traditionele cafetariaconcept een nieuw leven inblazen. Big Bread Kitchen is een modern cafetaria- en lunchroomconcept. De restaurants hebben een warme en moderne stijl, spelen in op de totale beleving van de consument en staan voor een vers en duurzaam assortiment.

Ontvang gratis meer informatie over BB Kitchen

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

BB Kitchen

×