Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Big Snack de Balk wordt Plaza de Balk

Big_Snack_franchisenemer_entreefee_ombouwkosten_openingscampagne

Vanaf 19 juni gaat snackbar De Balk in het Friese Balk van formule wisselen. Sinds 2007 staat de snackbar bekend als Big Snack de Balk, maar zal vanaf 19 juni verder gaan onder de vlag van Plaza Food for All. Reden hiervoor is de groei die de ondernemers hebben gemaakt met de snackbar.

De snackbar aan de Lyste Side werd in 2012 getroffen door een brand. Hierdoor waren de ondernemers Willem en Anneke Hiemstra genoodzaakt om de zaak tijdelijk te sluiten. Zij grepen de gelegenheid aan om de snackbar uit te breiden en om te vormen tot een cafetaria-restaurant. Het assortiment werd hierdoor ook uitgebreid. De snackbar groeide uit het Big Snack jasje. Door deze reden sluiten de ondernemers zich per 19 juni aan bij de formule van Plaza Food for All. De formule van Plaza Food for All richt zich nog meer op gezinnen en biedt de ondernemers een folder die past bij het assortiment.

Wilt u ook de mogelijkheden weten voor het starten van een eigen snackbar of cafetaria restaurant, of wilt u zich aansluiten als bestaande snackbar? Vraag dan vrijblijvend informatie aan bij Big Snack of Plaza Food for All.